Om MBO

MBO – Motorbranschens organisation, är en förening för auktoriserade bilföretag på Åland. Vi är idag 7 verksamma medlemsföretag som har verkat sedan 1965 och där MBO:s  syfte är att ta tillvara och utveckla bilbranschen för att ge kunden den bästa servicen.

2007 bildades Motorbranschens förening på Åland, MBO r.f, för att uppfylla kraven om Lagen för Producentansvar. Det här innebär bland annat att vi tar ansvar för återvinningen av skrotbilar i samarbete med auktoriserade återvinningscentraler.

Vi har också ett nära samarbete med Yrkesgymnasiets Fordonslinje för att bistå med råd och resurser i deras ambitioner att förbättra utbildningen inom branschen och tillhandahåller verkstadspraktikplatser där möjlighetens finns.

Hos MBO företagen hittar Du många nya och begagnade bilar vilket gör att Du har möjlighet att provköra bilen i lugn och ro. Vi erbjuder dig som kund en köptrygghet som gör att Du alltid har möjlighet att komma tillbaka till oss om det finns frågor eller funderingar kring ditt köp.

Känn Dig trygg, gör Ditt val – hos ett MBO medlemsföretag!