Demobil
Volvo C40 Recharge Twin Ultimate Automat
Årsmodell2023
DrivmedelEl
Mätarställning0 km
VäxellådaAutomat
Räckvidd
SäljareMotorcompany
Pris66 200 €
Kaross
Coupé
CO2-utsläpp
0 g
Färg
Silver Dawn
Drivhjul
Fyrhjulsdrift
Beg./demo
Demo
Motorstyrka
300 kW (402 hk)
Reg. nr.
Ny bil
Antal säten
5

Volvo C40 Reharge ULTIMATE är en helelektrisk crossover med läderfri interiör och Google inbyggt. Välutrustad redan från början med bl.a. Driver Assistance (adaptiv konstantfarthållare med kö-assist och styrhjälpsfunktion. Driver Awareness innehåller Blind Spot Infomation med styrassist och Cross Traffic Alert. Framdimljus i LED och elmanövrerat förarsäte med minne. Eluppvärmd ratt och baksäte värmer under kalla dagar. Med C40 Recharge behöver du inte välja mellan kraft och miljö. Sätt dig bara i förarsätet, kör iväg och njut av den bekväma körningen med One Pedal Drive och följsam acceleration. Det vanliga fasta panoramataket har laminerat, tonat glas som ger effektivt skydd mot bländning och UV-strålning. Det hjälper också till att skapa en luftig, mer naturlig miljö i kupén, bibehålla en behaglig temperatur och bidra till tyst körning.

Håll dig uppkopplad. Google är inbyggt och ger dig både assistans och bästa tänkbara navigering. Med Google Play kan du njuta av apparna och tjänsterna som gör varje resa mer underhållande och bekväm i din C40 Recharge. Bilen är alltid uppdaterad då C40 Recharge tar emot trådlösa uppdateringar så att du får en bil som hela tiden förbättras och har den senaste mjukvaran. Med Google Play kan du njuta av apparna och tjänsterna som gör varje resa mer underhållande och bekväm i din C40 Recharge.

Optimera din komfort och få ut mer av din Volvo. Vårt digitala tjänstpaket inkluderar fjärrtjänster via Volvo Cars-appen, där du bla.a kan låsa/låsa upp, värma eller kyla kupén m.m

Den gör 0-100 km/h på 4,7 sekunder. Räckvidden är enligt WLTP 431 km, helt tillräckligt för våra åländska körförhållanden och är helt utan avgasutsläpp. Vänligen observera att räckvidden beror på många parametrar.

Den här bilen är tilläggsutrustad med textil/microtech carocal klädsel, mörktonade rutor, eluppvärmd ratt mm.

Volvo C40 Recharge pris från 53 400 € + 600 € leveranskostnad (MY2024)

Kontakta säljaren

Telefon:
  • (018) 5252 växel
  • (018) 525 311 David
  • 0457 5957820 Mikaela