Nybil
Ford Mustang Mach-E 98 kWh (351hk) AWD 540km Lagerbil för snabb leverans
Årsmodell2022
DrivmedelEl
Mätarställning0 km
VäxellådaAutomat
Räckvidd
SäljareMotorcompany
Pris79 290 €
Kaross
SUV
CO2-utsläpp
0 g
Färg
Rapid Red
Drivhjul
Fyrhjulsdrift
Beg./demo
Ny
Motorstyrka
0 kW
Reg. nr.
Ny bil

Det här är en helt elektrisk SUV med fantastisk design! AWD modellen ger dig snabbare acceleration och sportigare körning, med sin dual motor och permanent fyrhjulsdrift som ger kraft till både fram- och bakaxlarna. Allt för en givande och dynamisk körupplevelse. 
Den har faktiskt inte några dörrhandtag, utan ett e-låssystem som känner igen din telefon eller nyckel, och tänder en knapp på dörrpanelen. Tryck då bara på knappen för att öppna dörren. Stort, tonat panoramaglastak ger både ljus och rymd. Den stora pekskärmen på 15,5 tum kommer att underlätta din körupplevelse på alla sätt. Ljudsystemet kommer från B&O.
Mustang Mach-E låter dig anpassa din körupplevelse efter önskad stil. De tre olika körlägena Active, Whisper och Untamed ändrar motorljudet, kupébelysningen och till och med bilens respons för att matcha ditt humör perfekt. Den är så välutrustad du bara kan önska! Eluppvärmd ratt och vindruta, trådlös mobilladdning, automatiska helljus, krockavvärjningssystem och varningssystem för döda vinkel och korsande trafik mm. Den är även tilläggsutrustad med special metallfägen Rapid Red och teknikpaket 2. Vi tror faktiskt inte du kommer sakna något.
Mustang Mach-E är utformad för att hela tiden utvecklas. Säkra och mobila uppdateringar erbjuder förbättringar: från uppdateringar av SYNC® 4A-programvaran till uppgraderingar som förbättrar ditt fordons kvalitet, dess kapacitet och dess bekvämlighet. De flesta av dessa uppdateringar installeras automatiskt, vilket möjliggörs av en innovativ och molnansluten teknik. Större uppdateringar kan installeras via Wi-Fi vid tidpunkter och på en plats som passar dig.
Den snygga AWDn med röda bromsok kan bli din så snart du vill! Släpp hästarna fria.

 

Kontakta säljaren

Telefon:
  • (018) 5252 växel
  • (018) 525 311 David
  • 0457 5957820 Mikaela